De beste ladder voor het snoeien van heggen

Heggenschaarladders zijn ontworpen voor tuinklussen zoals het knippen van heggen, het snoeien van bomen en het onderhouden van topiary. Er zijn verschillende aspecten van het speciale ontwerp die ervoor zorgen dat dit de veiligste ladder is om deze taken uit te voeren.

Wat maakt driepootladders het beste voor het knippen van heggen?

Onze driepoot is een vrijstaande ladder met drie poten in plaats van vier, waardoor een bredere basis ontstaat. We weten dat de meeste tuinen niet perfect vlak zijn en de brede basis zorgt ervoor dat de voeten stevig contact houden met de grond wanneer je op oneffen terrein werkt.

De poten met klauwen voorkomen ook dat je plotseling wegzakt of uitglijdt en het statief biedt stabiliteit op hellingen, trappen en greppels. Dit betekent dat je veilig en comfortabel op hoogte kunt werken. Compleet met een handgreep aan de bovenkant van de ladder, profiteer je van extra steun om tegenaan te leunen en heb je de mogelijkheid om handsfree te werken.

Met de driepootladder kun je je concentreren op je taak en deze nauwkeuriger uitvoeren in de wetenschap dat je niet omvalt. Dankzij de hoogwaardige aluminium constructie is de ladder duurzaam, maar toch licht en gemakkelijk te vervoeren.

Comfort en veiligheid bij onze driepootladders

Om het gebruik van de ladder comfortabeler te maken, hebben we de sport boven het platform verwijderd, zodat je je benen kunt intrekken en schaafwonden aan je schenen kunt voorkomen.

De middelste sport is ook verwijderd om uitglijden en vallen te voorkomen bij het op- en afklimmen van de ladder. Bovendien zorgen de dubbele sporten die naar het platform leiden voor extra comfort. De flexibiliteit van deze ladders maakt ze tot de beste ladders voor het knippen van heggen.

De brede 7" platform sport en drie volledig verstelbare poten met 18" variatie geven je de vrijheid om de ladder aan te passen aan de taak, zodat je echt aan de slag kunt zonder jezelf te overbelasten of te ver te reiken.

Geschikt voor verschillende doeleinden

Onze klanten variëren van hoveniers tot professionele tuinarchitecten, de NHS, RHS en zelfs koninklijke huizen. We kunnen gerust zeggen dat de driepootladder de uitdaging meer dan aankan.